CATAMARANVERHUUR

CATAMARAN HUREN: KIES JE IDEALE MODEL BIJ ITALYCHARTER

TOPBESTEMMINGEN VOOR EEN CATAMARANVAKANTIE

Een van de grootste voordelen van het huren van een catamaran is de kans om ongelooflijke bestemmingen over de hele wereld te ontdekken. Hier zijn enkele van de meest gewilde bestemmingen voor catamaranvakanties:

Catamaranverhuur in het Caribisch gebied

Catamaranverhuur in het Caribisch gebied

De witte zandstranden, kristalheldere wateren en prachtige eilanden van het Caribisch gebied vormen het perfecte decor voor catamaranverhuur. Met zoveel eilanden om uit te kiezen, vind je zeker je perfecte paradijs.

Catamaranverhuur op de Seychellen

Catamaranverhuur op de Seychellen

Deze archipel in de Indische Oceaan staat bekend om zijn prachtige stranden en levendige onderwaterwereld. Met een catamaran kun je deze afgelegen eilanden verkennen en jezelf onderdompelen in de ongerepte natuur.

Catamaranverhuur in Italië

Catamaranverhuur in Italië

De kustlijnen van Italië, van de Amalfikust tot Cinque Terre, bieden adembenemende uitzichten en heerlijke gerechten. Een catamaran huren in Italië stelt je in staat verborgen baaien en kustschatten te ontdekken.

CATAMARANVERHUUR IN GRIEKENLAND

CATAMARANVERHUUR IN GRIEKENLAND

De sprankelende blauwe wateren van de Griekse eilanden maken ze tot de perfecte bestemming voor een jachtvakantie. Je kunt eilanden als Mykonos, Santorini en Kreta verkennen, waarbij je je onderdompelt in de lokale cultuur, geschiedenis en keuken..

CATAMARANVERHUUR IN KROATIË

CATAMARANVERHUUR IN KROATIË

De kustlijn van Kroatië, met zijn historische steden, kristalheldere wateren en vele eilanden, is een droom voor zeilers. Je kunt je reis beginnen vanuit Dubrovnik of Split en de schoonheid van de Adriatische Zee verkennen.

CATAMARANVERHUUR IN THAILAND

CATAMARANVERHUUR IN THAILAND

De tropische wateren in deze regio zijn warm en uitnodigend. Je kunt eilanden zoals Phuket, Phi Phi en Krabi bezoeken, waarbij je geniet van de lokale cultuur en de Thaise keuken.

HOE KIES JE EEN TE HUREN CATAMARAN?

Het kiezen van de juiste catamaranverhuur is essentieel voor een fantastische vakantie. Laten we kijken naar de factoren die je moet overwegen bij het huren van de perfecte catamaran voor jouw groep en de gewenste vakantiestijl.

Catamaran te huur
 • Grootte en Afmetingen: het kiezen van een grotere catamaran, zelfs met hetzelfde aantal hutten en badkamers, betekent meer ruimte voor iedereen maar ook hogere huurkosten. Wat betreft de flybridge, een catamaran met een biedt een rommelvrije, comfortabele leefruimte. Zonder deze heb je een soepeler, stabieler zeilervaring.
 • Jaar en Model: hoe nieuwer de boot, des te moderner het ontwerp en de uitrusting zullen zijn. Dit betekent dat de boot comfortabeler en efficiënter zal zijn, en daardoor meer in trek. Als gevolg zal de huurprijs hoger zijn.
 • Kenmerken en Voorzieningen: sommige catamarans kunnen worden uitgerust met extra comfortvoorzieningen zoals airconditioning, een generator, een ontziltingsunit, een vriezer, een ijsmachine of sportuitrusting.

WELK MERK CATAMARANVERHUUR IS GESCHIKT VOOR JOU?

Bij het kiezen van een merk catamaran om te huren, spelen verschillende factoren een rol, waaronder je budget, specifieke behoeften en zeilervaring. Om de juiste keuze te maken, is het cruciaal om na te denken over de grootte van de catamaran in verhouding tot je groep, je vaardigheden en het comfortniveau dat je aan boord wenst.

Verschillende merken bieden uiteenlopende interieurindelingen, afwerkingskwaliteit en zeilprestaties. De huurprijzen kunnen aanzienlijk verschillen per merk, dus het is belangrijk om een duidelijk budget vast te stellen voordat je een beslissing neemt. Je merkkeuze moet uiteindelijk je persoonlijke prioriteiten weerspiegelen.

Lagoon-catamarans

Lagoon-catamarans behoren tot de populairste ter wereld, bekend om hun comfort, gebruiksgemak en prestaties. Opgericht in 1984 in Frankrijk, heeft de Lagoon-werf meer dan 10.000 catamarans gebouwd. Hun assortiment is uitgebreid, met cruisecatamarans voor elke behoefte, van klein en compact tot groot en ruim. Lagoon-catamarans vallen op door hun ruimtelijkheid, met ruime hutten en badkamers, en staan bekend om hun gemakkelijke hantering en snelheid. Ze zijn een ideale keuze voor wie een comfortabele, gebruiksvriendelijke en hoogpresterende zeilboot zoekt. Hier zijn enkele van de populairste Lagoon-catamaranmodellen:

Lagoon 40: Een compacte en gemakkelijk te hanteren catamaran, perfect voor koppels of kleine gezinnen.

Lagoon 42: Het best verkochte model ter wereld, bekend om zijn strakke ontwerp en uitstekende prestaties.

Lagoon 46: Een ruime en comfortabele catamaran, perfect voor gezinnen of groepen vrienden.

Lagoon 51: Een luxe catamaran met een modern ontwerp en uitzonderlijke prestaties.

Lagoon 40

 • Afmetingen: 11.74m x 6.76m
 • Capaciteit: 12 personen
 • Hutten: 4 + 2

Beschikbaar voor verhuur

Middellandse Zee Caraïben Seychellen Thailand

Huurprijs:

 • Per week, vanaf: 3400 €
 • Per dag, vanaf: 485 €

Lagoon 42

 • Afmetingen: 12.94m x 6.9m
 • Capaciteit: 12 personen
 • Hutten: 4 + 2

Beschikbaar voor verhuur

Middellandse Zee Caraïben Seychellen Thailand

Huurprijs:

 • Per week, vanaf: 3500 €
 • Per dag, vanaf: 500 €

Lagoon 46

 • Afmetingen: 13.99m x 7.96m
 • Capaciteit: 12 personen
 • Hutten: 4 + 2

Beschikbaar voor verhuur

Middellandse Zee Caraïben Seychellen Thailand

Huurprijs:

 • Per week, vanaf: 5900 €
 • Per dag, vanaf: 850 €

Bali-Catamarans

Bali-catamarans, een relatief nieuw merk opgericht in 2015 door de Franse Catana-werf, staan bekend om hun innovatieve ontwerp gericht op het maximaliseren van comfort en ruimte aan boord. Wat Bali-catamarans onderscheidt, zijn hun unieke kenmerken. Ten eerste pronken ze met een open indeling interieur, vergelijkbaar met een open ruimte concept, wat een gevoel van ruimtelijkheid en helderheid creëert. Ten tweede bieden ze uitgebreide buitenruimte, waarbij het traditionele voorwaartse net vervangen wordt door grote zonnebanksofa's. Het Bali-assortiment omvat cruisecatamarans voor elke behoefte, van klein en compact tot groot en ruim. De kleinere modellen, zoals de Bali 4.2 en Bali 4.4, zijn perfect voor koppels of kleine gezinnen. De grotere modellen, zoals de Bali 4.6 en Bali 5.4, zijn ideaal voor grotere gezinnen of vriendengroepen. Bali-catamarans zijn de perfecte keuze voor diegenen die een comfortabele, ruime en innovatieve zeilboot zoeken. Hier zijn enkele van de populairste Bali-catamaranmodellen:

Bali 4.2: Een compacte en wendbare catamaran, perfect voor koppels of kleine gezinnen.

Bali 4.4: Een ruime en comfortabele catamaran, perfect voor gezinnen of vriendengroepen.

Bali 4.6: Een grote catamaran, ideaal voor gezinnen of vriendengroepen.

Bali 5.4: Een luxe catamaran, ideaal voor gezinnen of vriendengroepen.

Bali 4.4

 • Afmetingen: 13.41m x 7.66m
 • Capaciteit: 9 personen
 • Hutten: 4 + 1

Beschikbaar voor verhuur

Middellandse Zee Caraïben Seychellen Thailand

Huurprijs:

 • Per week, vanaf: 5300 €
 • Per dag, vanaf: 750 €

Bali 4.6

 • Afmetingen: 14.28m x 7.66m
 • Capaciteit: 11 personen
 • Hutten: 5 + 1

Beschikbaar voor verhuur

Middellandse Zee Caraïben Seychellen Thailand

Huurprijs:

 • Per week, vanaf: 6590 €
 • Per dag, vanaf: 940 €

Bali 5.4

 • Afmetingen: 16.8m x 8.74m
 • Capaciteit: 12 personen
 • Hutten: 5 + 2

Beschikbaar voor verhuur

Middellandse Zee Caraïben Seychellen Thailand

Huurprijs:

 • Per week, vanaf: 16500 €
 • Per dag, vanaf: 2350 €

HOE EEN CATAMARAN GEMAAKT WORDT

catamaran description

Een catamaran is een zeil- of motorvaartuig met een dubbele rompstructuur, verbonden door een centraal platform genaamd een brug of dek.

Deze tweerompsconfiguratie is de kenmerkende eigenschap die een catamaran onderscheidt van traditionele enkelrompboten.

 • Catamarans staan vooral bekend om hun stabiliteit. Met twee parallelle rompen die zijwaarts uitsteken, bieden ze veel stabielere en comfortabelere zeilervaringen dan traditionele enkelrompboten, wat ze ideaal maakt voor mensen die gevoelig zijn voor zeeziekte.
 • Catamarans bieden ook royale ruimtes, zowel binnen als buiten. Op een catamaran vind je ruime gemeenschappelijke ruimtes, goed ingerichte hutten, buitenruimtes voor zonnebaden, overdekte dekken voor buiten eten en ruimtes voor activiteiten zoals snorkelen en yoga. Deze uitgebreide ruimtes verhogen het plezier van tijd op zee en creëren een gastvrije, comfortabele omgeving.
 • Comfort en Luxe: Het ruime ontwerp van catamarans zorgt voor zeer comfortabele leefruimtes. Hun hutten hebben meestal gezellige bedden, privébadkamers en voldoende bagageopslag, wat catamaranverhuur bijzonder aantrekkelijk maakt voor wie op zoek is naar een luxe vakantie-ervaring.
 • Toegankelijkheid tot ondiep water: Dankzij hun dubbele rompconfiguratie hebben catamarans een ondiepere diepgang vergeleken met enkelrompboten. Dit stelt hen in staat om kleinere, minder diepe baaien en inhammen te bereiken, waardoor bemanningen gebieden kunnen verkennen die anders onbereikbaar zouden zijn.
 • Efficiëntie: Dankzij hun vorm en verminderde waterweerstand kunnen catamarans efficiënter zeilen dan enkelrompboten, waardoor brandstofkosten en milieueffect verminderd worden.

CATAMARANVERHUUR: MET OF ZONDER SCHIPPER?

Het kiezen van een catamaranmerk om te huren hangt af van verschillende factoren, waaronder je budget, specifieke behoeften en zeilervaring. Om de juiste keuze te maken, is het belangrijk om de grootte van de catamaran af te wegen tegen de grootte van je groep, je vaardigheden en de gewenste voorzieningen aan boord.

Verschillende merken bieden diverse interieurindelingen, afwerkingen van hoge kwaliteit en een scala aan zeilprestaties. Huurprijzen kunnen sterk variëren tussen merken, dus zorg ervoor dat je een duidelijk budget vaststelt voordat je beslist. Uiteindelijk moet je keuze voor een merk overeenkomen met je persoonlijke prioriteiten.

Catamaran huren met schipper

Huren met een schipper is een ideale optie voor diegenen zonder zeilervaring of die een zorgeloze vakantie willen. De schipper, een ervaren professional, zal de navigatie, veiligheid en besluitvorming op zee afhandelen.

Voordelen van huren met een schipper:

 • Veiligheid: De diepgaande kennis van de schipper over routes en weersomstandigheden zorgt voor veilige navigatie.
 • Inzicht in bestemming: Schippers kennen vaak de beste aanlegplaatsen, verborgen stranden en lokale restaurants.
 • Ontspanning: Geniet van je vakantie zonder je zorgen te maken over navigatie en planning.

Huren met een schipper brengt een extra kost met zich mee, variërend van 150 tot 300 euro per dag, afhankelijk van de bestemming en de grootte van de catamaran.

Bareboat Catamaranverhuur

Als je over de nodige nautische vaardigheden en kwalificaties beschikt om zelf een catamaran te besturen, kun je kiezen voor een bareboatverhuur. Deze optie geeft je meer vrijheid en controle over je zeeavontuur.

Voordelen van huren zonder schipper:

 • Vrijheid: Je hebt de vrijheid om je eigen reisroute te plannen en onafhankelijke beslissingen te nemen.
 • Meer privacy: Zonder schipper aan boord deel je de ruimte exclusief met je familie of vrienden.
 • Kostenbesparing: Door geen schipper in te huren, kun je de totale huurkosten verminderen.

Als je voor deze optie gaat, is het essentieel om de vereiste nautische vaardigheden en certificering voor bareboatverhuur te hebben. Je bent verantwoordelijk voor navigatie, veiligheid en het nemen van beslissingen op zee.

Catamaranverhuur met Bemanning

Als je op zoek bent naar een nog ontspannendere vakantie, overweeg dan het huren van een volledig bemande catamaran. Deze optie biedt hoogwaardige service, comfort en hulp bij huishoudelijke taken aan boord. De bemanning bestaat doorgaans uit een schipper, een gastvrouw en een chef-kok. Dit kun je verwachten van een bemande catamaranverhuur:

 • De schipper beheert de navigatie, veiligheid en beslissingen op zee en kent de lokale wateren en interessante bestemmingen goed.
 • De gastvrouw zorgt voor de huishoudelijke taken aan boord, zoals maaltijdbereiding, schoonmaken en algemene passagiersassistentie.
 • Als je kiest voor een catamaran met een chef-kok, kun je tijdens je vakantie genieten van gastronomische gerechten.

Het huren van een bemande catamaran biedt een luxe en comfortabele ervaring, perfect voor wie volledig wil ontspannen en de details aan anderen wil overlaten.

WAT KOST HET OM EEN CATAMARAN TE HUREN?

Een van de eerste vragen die opkomen bij het overwegen van een catamaranverhuur is de kosten. Prijzen kunnen aanzienlijk variëren op basis van verschillende factoren, waaronder de grootte van de catamaran, de duur van de huur, de bestemming en het seizoen. Hier is een overzicht van de belangrijkste factoren die de kosten van het huren van een catamaran beïnvloeden en enkele richtlijnen voor prijzen.

De grootte van de catamaran is een cruciale factor bij het bepalen van de huurkosten. De maten variëren sterk, van kleine cruisers met één of twee hutten tot grote luxe vaartuigen met meerdere hutten en ruimtes. Hier is een geschatte gemiddelde kostenberekening op basis van grootte:

 • Kleine Catamaran (2-4 hutten): Het huren van een kleine catamaran kan variëren van ongeveer 1.000 tot 3.000 euro per dag, afhankelijk van de bestemming en het seizoen. Een weekhuur kan kosten van 5.000 tot 10.000 euro of meer bedragen.
 • Middelgrote Catamaran (5-6 hutten): Voor een middelgrote catamaran kunnen de dagprijzen variëren van ongeveer 3.000 tot 5.000 euro, met weektarieven van 10.000 tot 20.000 euro of meer.
 • Grote Luxe Catamaran (7 of meer hutten): De grotere luxe catamarans kunnen starten vanaf 5.000 euro per dag, met weektarieven die 30.000 euro of meer kunnen overschrijden.

De huurperiode van een catamaran is een andere belangrijke factor bij het bepalen van de totale kosten. Catamarans kunnen worden gehuurd voor enkele dagen, weekenden, weken of langere periodes. Over het algemeen geldt: hoe langer de huurperiode, des te lager wordt de relatieve prijs. Hier is een idee van de gemiddelde kosten op basis van duur:

 • De dagelijkse kosten van een catamaran kunnen sterk variëren afhankelijk van de grootte en bestemming, maar verwacht minstens enkele honderden euro's per dag uit te geven.
 • Wekelijkse verhuur biedt vaak een betere prijs-kwaliteitverhouding. Voor een middelgrote catamaran kunnen de wekelijkse kosten variëren van 5.000 tot 20.000 euro of meer, afhankelijk van de bestemming en het seizoen.
 • Voor langere huurperiodes kunnen prijzen rechtstreeks met het agentschap worden onderhandeld en aanzienlijk variëren op basis van de kenmerken van de boot en de zeilgebieden.

De bestemming en het seizoen spelen een significante rol in de prijzen voor catamaranverhuur. Bestemmingen met een hoge vraag of exclusieve locaties zijn vaak duurder, terwijl minder toeristische plekken wellicht betaalbaardere tarieven bieden. Hier zijn enkele overwegingen:

 • Populaire Bestemmingen: Bekende plaatsen zoals de Costa Smeralda in Sardinië, de Balearen, de Seychellen of de Britse Maagdeneilanden kunnen hogere tarieven hebben tijdens het hoogseizoen.
 • Minder Bekende Bestemmingen: Als je openstaat voor het verkennen van minder toeristische bestemmingen, zoals de minder bekende Griekse eilanden of sommige afgelegen gebieden in het Caribisch gebied, vind je misschien concurrerendere tarieven.
 • Hoogseizoen vs. Laagseizoen: Het hoogseizoen valt typisch samen met de zomer in toeristische locaties, en de prijzen voor catamarans zijn dan vaak hoger. Het laagseizoen, meestal in de herfst en lente, kan betaalbaardere prijzen bieden.
 • Lokale Evenementen: Sommige bestemmingen kunnen lokale evenementen of regatta's hosten die de prijzen en beschikbaarheid van catamarans beïnvloeden.

Naast de basis huurkosten van de catamaran, is het belangrijk om rekening te houden met eventuele extra diensten of bijkomende kosten die je nodig zou kunnen hebben. Enkele veelvoorkomende extra kosten naast de huurprijs zijn:

 • Schipper: Als je geen zeilervaring hebt of een zorgeloze vakantie wilt, kun je een professionele schipper inhuren. De kosten van een schipper kunnen variëren van 150 tot 300 euro per dag, afhankelijk van de bestemming en de duur van de huur.
 • Gastvrouw/Chef: Voor catering aan boord of hulp bij huishoudelijke taken, kun je een gastvrouw of chef inhuren. De kosten variëren op basis van de vaardigheden en ervaring van de professional.
 • Brandstof: Brandstofkosten zijn vaak voor rekening van de huurder. Zorg ervoor dat je rekening houdt met deze extra uitgave, die kan variëren afhankelijk van de grootte van de catamaran en het brandstofverbruik, evenals de afgelegde afstand.
 • Eindschoonmaak: Sommige charters kunnen een schoonmaakkosten in rekening brengen aan het einde van de huurperiode.

CATAMARANVERHUUR VOOR ELK BUDGET

Catamaranverhuur is er voor alle soorten budgetten. Hoewel luxe catamarans hoge kosten met zich meebrengen, zijn er tal van betaalbaardere opties voor diegenen die de ervaring tegen een redelijke prijs willen genieten.

BETAALBARE CATAMARANVERHUUR

Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke verhuur, overweeg dan deze opties:

 • Kleinere catamarans, met minder hutten hebben doorgaans lagere prijzen.
 • Minder toeristische bestemmingen, waar de serviceprijzen over het algemeen betaalbaarder zijn.
 • Plan je vakantie tijdens het laagseizoen om te besparen op de huurkosten.
 • Houd vroege boekingsdeals en last-minute aanbiedingen van verhuurbedrijven in de gaten.

LUXE CATAMARANVERHUUR

Als je op zoek bent naar een luxe catamaran huurervaring, zijn er talloze opties om aan je wensen te voldoen. Luxe catamarans bieden een ongeëvenaard niveau van comfort en service. Je kunt verwachten:

 • Grote catamarans met meerdere luxueuze hutten en leefruimtes.
 • Bemanning aan boord inclusief een schipper, gastvrouw en chef-kok.
 • Hoogwaardige uitrusting, zoals snorkelspullen, kajaks en zelfs jetski's.
 • Gourmet keuken en cateringdiensten aan boord.
 • Toegang tot exclusieve bestemmingen en op maat gemaakte reisroutes.

Op een catamaranvakantie dompel je je volledig onder in de maritieme levensstijl. Zeilen is een essentieel element, waardoor je de schoonheid van de zee en de nuances ervan kunt waarderen terwijl je door kalme wateren of open oceanen glijdt. Met de mogelijkheid om afgelegen en ongerepte locaties te bereiken, kun je verlaten eilanden en verborgen baaien verkennen die vaak niet over land bereikbaar zijn.

Een catamaranvakantie is perfect voor liefhebbers van watersporten. Geniet van de zee van bovenaf met kajaks, paddleboards en windsurfen, of duik onder om het onderwaterleven te observeren met snorkelen en duiken.

De catamaran is als een drijvend huis, dat momenten van ontspanning in de zon en avonden onder de sterren biedt. Excursies aan wal laten je lokale culturen, dorpen en natuurreservaten bij je bestemmingen ontdekken. Een catamaranvakantie is een allesomvattende ervaring van verbinding met de zee en het ontdekken van unieke plaatsen, die tegemoetkomt aan de smaken van iedereen in de groep.

Er is geen universeel betere keuze; elke optie heeft zijn eigen voordelen en je keuze moet overeenkomen met je persoonlijke voorkeuren.

Een motorcatamaran biedt meer stabiliteit en ruimte vanwege het ontwerp met twee rompen. Dit maakt het ideaal voor grotere groepen of diegenen die meer leefruimte en comfort aan boord zoeken. Daarnaast zijn motorcatamarans doorgaans zuiniger in brandstofverbruik.

Jachten bieden daarentegen superieure prestaties en hogere snelheden op open zee. Ze zijn ideaal voor degenen die een snellere cruise tussen bestemmingen willen, hoewel ze minder stabiel kunnen zijn in ruwe zeeomstandigheden.

Voor je vertrekt op een catamaranvakantie, is zorgvuldige planning cruciaal voor een veilige en plezierige reis. Hier zijn enkele belangrijke stappen om te volgen.

 1. Stel een budget vast voor je catamaranvakantie, met inbegrip van huurkosten, brandstof, eten, activiteiten en havenkosten.
 2. Beslis over de bestemmingen die je wilt bezoeken en creëer een reisplan. Houd er rekening mee dat je je route mogelijk moet aanpassen op basis van weersomstandigheden en lokale beperkingen.
 3. Er zijn verschillende soorten catamarans, van kleinere, wendbare modellen tot grotere, luxueuzere. Kies een catamaran die past bij je behoeften en het aantal passagiers.
 4. Plan je voorzieningen voor de reis. Wil je aan boord koken, een chef inhuren of bij lokale restaurants eten?
 5. Zorg ervoor dat je de nodige verzekeringen hebt voor je catamaranvakantie en dat alle benodigde documenten, zoals vaarbewijzen en paspoorten, in orde zijn.
 6. Als je ervaring hebt met zeilen, zorg ervoor dat de catamaran in perfecte technische staat is voor je vertrekt. Als je vertrouwt op een professionele schipper of een bemande catamaran, kun je vertrouwen op hun expertise.

Het organiseren van een catamaranverhuurvakantie omvat doorgaans verschillende stappen

 1. Onderzoek en planning: Op basis van je bestemming, aantal passagiers en budget moet je een catamaran vinden die aan je behoeften voldoet.
 2. Boeking en contract: Je tekent een huurovereenkomst waarin de voorwaarden van de lease worden uiteengezet. In dit stadium is meestal een aanbetaling vereist.
 3. Briefing: Voordat je uitvaart, ontvang je een briefing over de bediening van de boot, inclusief navigatie, faciliteiten aan boord en veiligheidsprocedures.
 4. Tijdens de huurperiode: Je bent verantwoordelijk voor de navigatie, activiteiten aan boord en het naleven van lokale voorschriften.
 5. Terugkeer: Aan het einde van de huurperiode retourneer je de catamaran in dezelfde staat als ontvangen. Er wordt een controle uitgevoerd en als alles in orde is, wordt je borg vrijgegeven.

Om je te helpen de juiste catamaran voor je behoeften te kiezen, vragen we om wat initiële informatie zoals je reisdata, gewenste bestemmingen, aantal mensen aan boord, je zeilervaring en essentiële voorzieningen.

Zodra je de catamaran hebt geselecteerd, bieden we je het contract van het charterbedrijf aan om te bekijken en met ons te bespreken. Daarnaast heb je het volgende nodig voor de huur:

 1. Identiteitsbewijs (ID-kaart of paspoort, afhankelijk van de bestemming).
 2. Bemanningslijst (een lijst van mensen aan boord, ongeveer een maand voor vertrek in te dienen).

Een online bootverhuurportaal is een platform dat booteigenaren rechtstreeks verbindt met potentiële klanten. Bij gebruik van een portaal regel je zelf de planning en boekingsbeheer van je reis.

Een bootverhuuragentschap, daarentegen, is gespecialiseerd in het beheren van boekingen, werkt met een brede selectie van booteigenaren en vaartuigen, helpt bij het kiezen van de juiste catamaran voor jou en helpt bij het vinden van aanvullende diensten. Een agentschap is de ideale keuze voor degenen die een meer beheerde en ondersteunde verhuurervaring zoeken.

ITALYCHARTER: HET VOORAANSTAANDE BUREAU VOOR HET HUREN VAN EEN CATAMARAN

Als je op zoek bent naar het beste bureau voor catamaranverhuur in Italië en wereldwijd, zoek dan niet verder. ItalyCharter is gespecialiseerd in luxe bootverhuur en biedt een uitgebreid assortiment catamarans op adembenemende bestemmingen zoals Costa Smeralda in Sardinië, de Eolische Eilanden in Sicilië en de Amalfikust in Campania. Met ItalyCharter kun je topkwaliteit service, goed onderhouden catamarans en een toegewijd team verwachten, klaar om aan al je huurbehoeften te voldoen.

ItalyCharter staat synoniem voor betrouwbaarheid, professionaliteit en toewijding in de luxe bootverhuurbranche. Met jarenlange ervaring in de nautische sector heeft ItalyCharter sterke relaties opgebouwd met top boot- en catamaraneigenaren, en biedt klanten een ongeëvenaarde selectie van catamarans om uit te kiezen.

ALLE VOORDELEN VAN HET HUREN VAN EEN CATAMARAN MET ITALYCHARTER

We zijn een boot- en catamaranverhuuragentschap dat actief is in Italië en wereldwijd. Opgericht in 2005, gaat onze zeevaartervaring nog verder terug. Naast het aanbieden van ons zorgvuldig samengestelde netwerk van contacten met charters op alle continenten, zijn we gepassioneerde zeilers die je graag begeleiden bij het kiezen van de perfecte bestemming die past bij je wensen en ervaring.

Ons catamaranboekingskantoor staat voor je klaar om:

 • Je te helpen de ideale bestemming voor je vakantie te selecteren.
 • Een reeks catamarans te presenteren die aan je eisen voldoen.
 • Assistentie te bieden bij het maken van keuzes met betrekking tot prijs, grootte, merk en voorzieningen.
 • Alle contractdetails (waarborgsom, verzekering, etc.) duidelijk uit te leggen.
 • Je te begeleiden bij de benodigde documentatie voor catamaranverhuur.
 • Assistentie te bieden bij het vinden van aanvullende diensten zoals skippers, hostessen en uitrusting.
 • Alle noodzakelijke instapinformatie te verstrekken.
 • Ondersteuning te bieden tijdens je vakantie.