ItalyCharter Company Profile

Passion and Experience for your Sailing Dreams

ITALYCHARTER OVER ONS

Ontstaan uit een grote passie voor de zee en jarenlange ervaring op het gebied van de zeevaart, streeft ItalyCharter ernaar om de behoeften te vervullen van enthousiastelingen die betrouwbare boten en een gepersonaliseerde en attente klantenservice zoeken. We willen je helpen de zeilvakantie te realiseren waar je van droomt!

Wij zijn een bemiddelaar met het hoofdkantoor in Italië, een bestemming die we zeer grondig kennen, en we bieden een uitgebreid portfolio van oplossingen: maar liefst 15.000 zeilboten, catamarans, motorboten en luxe jachten (bareboat of met bemanning) op de meest fascinerende cruiseprodestinations van de wereld, zoals de Middellandse Zee, de Cariben en de Indische Oceaan. Klanten kunnen oplossingen vinden voor elk budget en vertrouwen op de toewijding en deskundigheid (zowel op het gebied van de zeevaart als het toerisme) van ons team. Wij zijn zeilers en scheepseigenaren, en we zijn zelf vaak klanten geweest op zoek naar de juiste boot voor ons. Daarom begrijpen we de behoeften van degenen die een aangename vakantie willen doorbrengen met varen tussen betoverende eilanden, charmante dorpen, prachtige stranden en kristalhelder water. We kunnen goede adviezen geven over de meest geschikte bestemmingen voor de klant, want ook wij zijn ervaren reizigers.

We bieden het voordeel dat we een kleine structuur zijn, 'menselijk van formaat', en we zetten een hoog professioneel niveau in om voor de klant te zorgen in alle fasen: van het moment van het kiezen van de boot tot het aan boord gaan, en we begeleiden je stap voor stap, zelfs tijdens de cruise.

Een maritieme bemiddelaar kiezen zoals ItalyCharter betekent kunnen rekenen op een betrouwbare en empathische adviseur, een competente gids om je wegwijs te maken in het grote aanbod. We zijn probleemoplossers en we willen boten aanbieden die zijn geselecteerd bij de meest betrouwbare scheepseigenaren. Bovendien kunnen we de dingen vanuit alle perspectieven bekijken. We begrijpen perfect welke problemen mensen aan boord kunnen hebben, zowel wat betreft het weer als de uitrusting van de boten. Voor ons is elke klant belangrijk en uniek.

De prijs is niet het enige criterium om een boot te kiezen. Ook al betalen klanten ons geen commissie, de klant heeft het grote voordeel dat hij kan vertrouwen op een team van experts dat hem helpt de juiste boot te kiezen voor de vakantie van zijn dromen.

WIE IS DE KAPITEIN VAN ITALYCHARTER?

Francesca ItalyCharter

Francesca Bedeschi

Architect, reiziger en zeilster met veel ervaring, is trots op haar Romagnolse afkomst en haar aangenomen stad Florence, waar ze studeerde. Ze vaart al sinds haar vierde jaar: destijds hielp ze haar moeder al met het manoeuvreren van de boot. Daarna, toen ze wat ouder werd, volgde ze zeilcursussen en behaalde haar vaarbewijs.

Zij heeft ItalyCharter opgericht en de structuur van de website ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. "Ik hou van reizen met een boot, want het is milieuvriendelijk en gemakkelijk: je doet inkopen, gooit de trossen los en hebt altijd alles bij je. Je hoeft niet voortdurend bagage in en uit te pakken. Je kunt zelfs verlaten stranden bezoeken in het hoogseizoen. Op een boot ben je vrij, je bent echt op vakantie."

Altijd lachend en onafscheidelijk van haar schattige Australische herders Blue en Luna, die allebei zijn gecertificeerd als 'reddingshonden met Sics', brengt Francesca vele maanden per jaar door met zeilen en werkt ze op afstand vanaf haar geliefde jacht s/y Nuvola.

Susanna Leone

De vulkanische "koningin van de boekingen" zal je overspoelen met haar sympathie.

Geboren in Marina di Massa en opgegroeid in Versilia, had ze al van jongs af aan een diepe passie voor de zee (die ze in alle seizoenen adoreert) en zeilde ze vaak met haar ooms.

Nadat ze haar achtergrond in de biologie opzij had gezet, sloot ze zich aan bij het team van ItalyCharter na een ontmoeting met Francesca in een bar in Florence (ze hadden beiden een reisgids vast: een van Costa Rica, de andere van de Caraïben) en zeilde ze twintig jaar lang langs alle Italiaanse kusten. "Ik hou enorm van Sicilië en in Toscane kennen we zelfs de krabben bij naam!". Voor ontspanning beoefent ze paddleboarden en zwemmen.

Zij is de eerste persoon die contact heeft met de klant, waarvan ze probeert de wensen te begrijpen om de beste kwaliteit/prijs-optie te vinden. Het belangrijkste voor Susy is dat de boot veilig is en dat de klant zijn vakantie in alle rust kan doorbrengen.

Susanna ItalyCharter
Federico ItalyCharter

Federico Ponchio

Afgestudeerd in Wiskunde aan de Normale School in Pisa, onze computerwonder is iemand van weinig (heel weinig!) woorden en vele daden.

Hoewel hij niet aan zee geboren is, maar in de prachtige stad Vicenza, bekend om zijn elegante Palladiaanse architectuur, wordt hij gedreven door een grote passie voor boten.

Met "The Boss" heeft hij ook de leiding en het onderhoud van de vloot van +39 Charter, een zusteronderneming van ItalyCharter, op zich genomen, en heeft hij ook uitgebreid gevaren door de hele Middellandse Zee. Zijn favoriete bestemming is echter Sicilië.

Hij is verantwoordelijk voor de IT-sector van het bedrijf en zorgt ervoor dat alles perfect werkt.

De gerenommeerde nautische kaarten van Navionics, Sonar Charts en Sonar Charts Live vertrouwen grotendeels op zijn expertise.

info@italycharter.it

(+39) 348 4147309

(+39) 348 3337796

Laat hieronder je bericht achter: