lengte model jaar base hutten personen toiletten price

  Eolische bootverhuur | Soorten boten

Bootverhuur op de Eolische eilanden: u kunt de prachtige archipel ervaren met een bootvakantie die u huurt bij onze chartermaatschappijen op Sicilië. De duur van de vakantie en het type boot varieert naargelang de behoeften, de deelnemers, de ervaring, het budget. Om de archipel met een boot (gemotoriseerd, zeilend of catamaran) te bezoeken, is meestal een of twee weken nodig. Op deze manier kunt u starten vanuit een jachthaven en in verschillende fasen door het gebied navigeren, waarbij u op alle eilanden stopt. Er zijn een aantal mooie baaien om voor anker te gaan, maar het is aan te raden om 's nachts aan te meren bij de steigers of bij de boeienparken. De startpunten aan de kust zijn Milazzo, Capo d'Orlando, Portoroz, S. Agata en Cefalù.
Het belangrijkste centrum van de archipel waar u een boot of catamaran kunt huren, is Lipari. De naam onderscheidt zowel het grootste eiland als het belangrijkste stedelijke centrum, dat twee havens heeft: Marina Corta en Marina Lunga. Lipari is een zeer levendige stad met bars, restaurants, ambachtelijke winkels, kunstgalerijen en het Eolische museum. Het zestiende-eeuwse kasteel, gebouwd door de Spanjaarden, kijkt uit over het geheel. Lokale gastronomie is een feest van de tafel: gegrilde vis, schaaldieren en schaaldieren, vaak gestoofd met tomaten en heerlijke lokale kappertjes. Op het eiland zijn er vier andere dorpen, en de kusten zijn bezaaid met rondhouten en kleine stranden: Spiaggia Bianca en Vinci, de mooiste die per boot te bereiken zijn. Omdat Lipari praktisch in het centrum van de archipel ligt, is het een uitstekende uitvalsbasis om naar de andere eilanden te zeilen, die zijn ingericht als een Y. U kunt ook kiezen voor een dagcharter, met schipper die u erheen brengt of in een bareboat. Met deze formule kun je in een dag een ander eiland bereiken en dan terugkeren naar Lipari. Het meest zuidelijke eiland is Vulcano: een van de twee met een nog actieve vulkaan (de andere is de beroemde Stromboli). Je kunt naar de mond gaan en er met een gemakkelijke wandeling naar binnen gaan. Het andere eiland naast Lipari is Salina. Uitgerust met een haven uitgerust met een enorme pier die zelfs bij harde wind erg beschut is. Het is het enige eiland dat zijn eigen waterbronnen heeft die de ontwikkeling van weelderige kleuren van de natuur mogelijk maken en de aanwezigheid van wijnstokken waaruit Malvasia wordt geproduceerd. Zeilend met de boot of catamaran in westelijke richting bereikt u Filicudi, het minder toeristische eiland. In het dorp kun je de authentieke eilandsfeer opsnuiven die niet is bekrast door de moderniteit; de kusten zijn rotsachtig overhangend en creëren suggestieve scenario's.
Eindelijk, last but not least: het piepkleine eiland Panarea, waar de villa's van de VIP's worden ondergedompeld in het natuurlijke landschap en op de exclusieve terrassen kun je een drankje drinken met uitzicht op de baai. En dan Stromboli: het eiland is praktisch een vulkaan omgeven door water. Alleen het uitzicht vanaf de zee is van sublieme romantische schoonheid. En als je voor de beklimming wilt kiezen, is het spektakel van de uitbarsting de moeite waard. Het is in constante activiteit en uit de mond barsten lapilli en dampen los tijdens explosies die de aarde onder de voeten doen trillen. Of het nu een zeilboot of catamaran is, een vakantie op de Eolische eilanden is altijd een onvergetelijke ervaring. Een dag of twee weken, gecondenseerd door zee, wind, zon, zeilen in de wind. Vergeet een dagtocht of een weekend op een boot of vlot niet: als u in het hotel bent en slechts voor een beperkte periode wilt profiteren van een boottocht. Of je bent op vakantie op Sicilië voor de vakantie of voor 15 augustus en je wilt een korte boottocht. Neem contact op met ItalyCharter om alle mogelijkheden te kennen!

  Eolische bootverhuurprijzen

Prijzen voor bootverhuur op de Eolische eilanden: op onze site vindt u alle aanbiedingen, zeilboten, motorboten en catamarans, gedeeld door de jachthaven van vertrek. Onze chartermaatschappijen in Lipari en op andere locaties zijn geselecteerd en hebben ervaring en professionaliteit. De boten zijn nieuw en in perfect onderhoud. De prijzen variëren afhankelijk van de grootte van de boot, het aantal hutten en de vakantieformule. U kunt namelijk kiezen voor een bareboat (in het geval van een boot heeft u wellicht geen vaarbewijs nodig), een boot of catamaran met professionele schipper of een luxe jacht: de hele bemanning staat tot uw dienst voor een droomvakantie in de Eolische eilanden. We hebben jarenlange ervaring met het beheren van speciale bootbehoeften: huwelijksreizen, klanten met huisdieren, gezinnen met kinderen, teambuilding met bedrijfsregatta's en speciale vakanties die zeilen naar de Eolische eilanden combineren met alternatieve ervaringen (zeilen en yoga, zeilen en duiken, zeilen en trekking)

  Is het mogelijk om zonder vaarbewijs een boot te huren op de Eolische eilanden?

Wilt u een heerlijke zeilvakantie beleven op de Eolische eilanden en heeft u geen vaarbewijs? Van de verschillende soorten verhuur biedt Italycharter ook de Eolische bootverhuur zonder vergunning: kleine zeilboten, meestal 2 hutten, met motoren van minder dan 40 pk. Op het moment van de aanvraag is het noodzakelijk om uw zeilcurriculum op te sturen, zodat het charter kan verifiëren of de boeking kan worden geaccepteerd. Als alternatief is een dagcharter naar de Eolische eilanden mogelijk met verhuur van opblaasbare boten of verhuur van kleine motorboten om naar Lipari, Vulcano, Salina ... Wilt u een grotere boot of een catamaran huren, dan kunt u denken aan een Eolische bootverhuur met schipper zodat u met vrienden, familie en kinderen in alle rust en veiligheid kunt zeilen op de prachtige eilanden van de archipel. Aarzel bij twijfel niet om contact op te nemen met ItalyCharter voor alle informatie over bootverhuur zonder vergunning op de Eolische eilanden!

  Huwelijksreis per boot op de Eolische eilanden

Voor anker in een kleine stille baai omgeven door vulkanische rotsen, neem een ​​duik in de kristalheldere zee. Ga dan terug aan boord, jullie tweeën, wachtend op de zonsondergang terwijl de gastvrouw je twee enorme drankjes brengt. Hier is dit slechts één beeld, van de vele, dat zou uitkomen tijdens een huwelijksreis op een boot op de Eolische eilanden. We organiseren al jaren huwelijksreis per boot, waarbij de hele boot (zeil, motor, catamaran) beschikbaar is voor het stel en naar keuze. U kunt kiezen voor exclusieve luxe hutten in de boeg, op de nieuwste generatie motorjachten. Aan boord van de schipper, kapitein en gastvrouw, om u vrij rond te leiden, varend door de mooiste plekjes van de Eolische eilanden. De baai van Panarea, de majesteit van Stromboli, de weelderige vegetatie van Salina, de zwavelhoudende baden van Vulcano, de suggestie van het afgelegen Filicudi. Restaurants aan zee, diners aan boord, winkelen op hoog niveau, wandelen op vulkanen, snorkelen en duiken. Of gewoon relaxen, bruinen en fantastisch zwemmen. Voor een vakantie in het teken van schoonheid en liefde: huwelijksreis op een boot op de Eolische eilanden, neem contact op met ItalyCharter voor alle details!